Yasal Sözleşmeler

Nesse Cloud Technology
Yasal Sözleşmeler

* nessecloud.com web sitesine giren her kişi/kurum
tüm yasal sözleşmeleri okuduğunu ve kabul ettiğini beyan eder.

Hizmet Sözleşmesi PDF

Hizmet Sözleşmesi

Bu sayfada yer alan sözleşme Nesse Cloud hizmetlerini kullanmaya başladığınız andan itibaren sizin için de geçerli ve bağlayıcı olacaktır. Nesse Cloud 'dan hizmet alan herkes hizmet sözleşmesini kabul etmiş sayılır.
Lütfen hizmetlerimizi kullanmaya başlamadan bu sözleşmeyi dikkatlice okuyunuz.
Söz konusu şartları okumamanızdan veya okuduğunuz halde bunlara uygun davranmamanızdan kaynaklanabilecek her türlü maddi/manevi zarara ilişkin talebinizden Nesse Cloud'un , bu sitedeki her türlü içeriğin hazırlayıcılarının, çalışanlarının, Nesse Cloud'un yetkilendirdiği kişi ve kuruluşların hiçbir cezai ve hukuki sorumluluğu bulunmamaktadır.

Nesse Cloud, dilediği zaman, bu sözleşmeyi, tek taraflı olarak önceden haber vermeksizin güncelleme ve değiştirme hakkına sahiptir.

Nesse Cloud Web Sitesi'nde yer alan her türlü bilgi, istatistiki şekil ve değer, güvenilirliği genel teamüller çerçevesinde kabul edilen kaynaklardan elde edilerek derlenmiş olup, doğrulukları ve yeterlilikleri hiç bir şekilde Nesse Cloud tarafından garanti edilmemektedir.
Nesse Cloud web sitesinde yer alan bilgi, değerlendirme, yorum ve istatistiki şekil ve değerlerin kullanımı sonucunda doğabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve/veya manevi menfi ve/veya müsbet zararlardan ve olası sair zarar ve masraflardan dolayı Nesse Cloud'un hiç bir şahsi, hukuki ve cezai sorumluluğu mevcut değildir.

nessecloud.com 'dan ve nessecloud.com 'da bulunan hizmetlerden sadece, yürürlükte bulunan kanunlar kapsamında yasal olarak bağlayıcı sözleşmeler yapabilecek olanlar yararlanabilir.
nessecloud.com 'u ve nessecloud.com'da bulunan hizmetleri kullanmakla kendinizin; en az on sekiz (18) yaşında olduğunuzu ve/veya yürürlükte bulunan kanunlar kapsamında yasal olarak bağlayıcı sözleşmeler yapabilme ehliyetine başkaca yollarla sahip olduğunuzu kabul beyan ve taahhüt etmektesiniz.

Eğer bu sözleşmeyi kurumsal niteliği olan herhangi bir kurum adına akdediyorsanız, söz konusu kurumsal yapıyı işbu sözleşmede yer alan hüküm ve şartlara göre temsil ve ilzam etmek için gerekli yasal yetkiyi haiz olduğunuzu kabul, beyan ve taahhüt etmektesiniz.
Bu durumda "Müşteri" terimi bu kurumsal yapıyı ifade eder. Şayet, işbu sözleşmeyi elektronik ortamda kabul etmenizden sonra Nesse Cloud tarafından, söz konusu kurumsal yapıyı ilzam etmek için yasal yetkinizin olmadığı tespit edilirse, ödeme yükümlülükleri de dahil ve bununla sınırlı olmamak üzere, işbu sözleşmede yer alan yükümlülüklerden kişisel olarak sorumlu olacağınız bilgileriniz dahilindedir.

Nesse Cloud, sahih ve kaynağı sizin kurumsal yapınızın yetkili bir temsilcisinden geldiği izlenimini makul surette uyandıracak herhangi bir talimata, ihbara, belgeye ya da benzeri iletişime itimat etmesi sonucu meydana gelecek hiçbir kayıp ya da zarardan sorumlu olmayacaktır. Bu talimat, ihbar, belge ya da iletişimin sahihliği hakkında makul şüphe olması durumunda, Nesse Cloud ek olarak söz konusu bilgilerin sahihliğini onaylamanızı isteyebilir. Ancak bu onaylama talebi Nesse Cloud 'un mükellefiyeti değildir.

Nesse Cloud'dan hizmet almadan önce bu sözleşmedeki uyarı ve beyanları okumuş olduğunuz farz ve tarafınızca kabul edilmekle bu hususta herhangi bir anlaşmazlık, iddia ve talep olduğu takdirde, iş bu web sayfasında yazılı bulunan bu ibarelerin ve Nesse Cloud'a ait diğer tüm bilgisayar kayıtlarının tek ve gerçek münhasır delil olarak sunulacağı Nesse Cloud tarafından beyan ve işbu Nesse Cloud Web Sitesi'ne giren kişi(ler), kuruluş(lar) tarafından kabul ve taahhüt edilir.

1. SİPARİŞLER VE HİZMET TESLİMATI

Verdiğiniz sipariş sahtecilik kontrolünden geçtikten sonra ve ödemeniz alındıktan sonra hesabınız kurularak bilgileriniz tarafınıza gönderilecektir.
Kredi kartı ile yapılan ödemelerde, alan adı, web hosting,radyo hosting,reseller hosting ve radyo reseller hosting hesapları otomatik olarak kurulsa da, olası bir sorunda kurulum işlemi 48 saate kadar çıkabilmektedir.
Banka ve posta çeki hesaplarımıza havale veya EFT ile ücret göndererek yaptığınız ödemelerde ise, kurulum süresi en fazla 2 iş günü olarak belirlenmiştir.
Cloud VDS ve kiralık sunucu hizmetleri için, kurulum süresi, aksi belirtilmedikçe max. 48 saattir.
Yazılım ve lisans hizmetlerinin teslimat süresi, aksi yazılı/sözlü olarak belirtilmediği sürece en fazla 1 (bir) haftadır.
Belirtilen zaman zarfında teslimat yapılmadığı taktirde, Nesse Cloud'un, talep ettiğiniz taktirde ücretinizi geri ödemek yükümlülüğü bulunmaktadır.

Sipariş sırasında, aktif olarak kullandığınız, sorunsuz bir e-mail adresi vermek sizin sorumluluğunuzdadır. Herhangi bir kural dışı davranma durumunda veya size ulaşmamız gereken durumlarda, verdiğiniz e-mail adresi kullanılacaktır. E-mail adresinizi sürekli olarak güncel tutmak ve kontrol etmek sizin sorumluluğunuzdur, tarafınıza gönderilen bütün e-postalar size ulaştı olarak kabul edilir. Size gönderilmiş olan e-postaların ulaşmaması veya bunların sizin tarafınızdan okunmaması halinde meydana gelebilecek her türlü zarar ve ziyandan dolayı Nesse Cloud'un hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır.

Sipariş sırasında veya sitemize kayıt olurken doldurduğunuz formdaki bütün bilgilerin doğru ve eksiksiz olması gerekir. Hatalı bilgi verilmesi sebepleriyle iptal edilen siparişlerde Nesse Cloud, ücret iadesi yapmama veya kısmen yapma hakkına sahiptir.
Nesse Cloud gerekli gördüğü durumlarda güvenlik amacıyla kredi kartı fotokopisi/taranmış resmi veya kimlik fotokopisi/taranmış resmi talep edebilir. Bunları sağlamadığınız taktirde siparişiniz iptal edilip sahte muamelesi yapılabilir veya aldığınız hizmet/hizmetler durdurulabilir. Sahtecilik sebebiyle durdurulan hesaplarda Nesse Cloud, ücret iadesi yapmama veya kısmen yapma hakkına sahiptir.

SİTE TAŞIMA

Sitenizin taşınması garantisi verilen hizmetlerde, sitenizi Nesse Cloud'a taşımak için Nesse Cloud elinden geleni yapmaktadır. Yine de, site taşıma hizmeti belirsiz bir işlem olduğundan dolayı, sitenizin taşınacağı konusunda veya sitenizin ne kadar sürede taşınacağı konusunda Nesse Cloud garanti vermemektedir. Her hosting firması farklı bir konfigürasyona sahiptir ve/veya bazı hosting firmaları site taşımak için gerekli koşullara sahip değildir, bu sebeple bazen sitenizi doğru/eksiksiz/hatasız olarak taşımak çok zor veya imkânsız olabilmektedir. Siteniz hatalı olarak taşınabilir ve/veya hiç taşınamayabilir. Bu durumdan kaynaklanabilecek zararlardan Nesse Cloud'un hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır.

2. İÇERİK

Nesse Cloud tarafından sağlanan bütün hizmetlerin koşulları Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na göre düzenlenmektedir.

Nesse Cloud tarafından sağlanan hizmetleri kullanarak Nesse Cloud'a herhangi bir yasal sorumluluk yükleyemezsiniz, size verilen hizmetleri kullanarak yapacağınız her eylemin bütün yasal sorumluluğu size aittir.

Hizmetlerimizi kullanarak herhangi bir telif veya tescil hakkına aykırı davranmak yasaktır. Bunlara izinsiz müzik, kitap, fotoğraf veya diğer telif hakkı bulunan materyaller dâhildir.
Ayrıca, yasalar gereği pornografik/erotik içerik ile hack için kullanılabilir içerikler barındırılamaz. Telif/tescil haklarına aykırı satış yapılması ve/veya pornografik/erotik içerik barındırılması, aldığınız hizmetin/hizmetlerin bir an önce sonlandırılması ile sonuçlanacaktır. Telif/tescil haklarına aykırı ve/veya hack için kullanılabilir içeriklere rastlanması durumunda bu içerik silinecek veya içeriğe erişim engellenecektir.
Tekrarında ise hizmet askıya alınabilir/sonlandırılabilir. Eğer Nesse Cloud'un sunduğu hizmetler kullanılarak bu tip içeriklerin barındırıldığını düşünüyorsanız, abuse@nessecloud.com adresine e-mail göndererek şikâyette bulunabilirsiniz.
Nesse Cloud, şikâyetinizle ilgili olarak sizden daha fazla bilgi/belge/döküman talep edebilir.

Nesse Cloud'un sağladığı hizmetler kullanılarak yapılan yasa dışı eylemlere ilişkin şikâyetlerde, Nesse Cloud şikâyet sebebini doğrulayamadığı veya yapılan eylemin suç teşkil edip etmediği konusunda emin olamadığı durumlarda hizmet sonlandırılmayabilir. Nesse Cloud, yasal olarak karar verme yetkisine sahip değildir. Bu gibi durumlarda haklarınızı bu eylemi yapan kişiye karşı yasal olarak aramanız gereklidir. Bu gibi durumlarda oluşabilecek her türlü zarar ve ziyandan dolayı Nesse Cloud'un hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır.

Nesse Clod'un sunduğu bütün hizmetler, yalnızca size izin verilen sınırlardaki kullanım içindir. Herhangi bir şekilde, size izin verilmeyen bir içeriğe/dosyaya/hizmete ulaşacak olursanız, bunu kullanmadan Nesse Cloud'a bildirmek sizin sorumluluğunuzdadır. Aksi halde verebileceğiniz her türlü maddi/manevi zararları karşılamak sizin sorumluluğunuzdadır.

Nesse Cloud; yasal sebeplerle, sistem yönetimi amacıyla, izinsiz girişi takip etmek amacıyla, güvenlik prosedürlerini doğrulamak amacıyla ve/veya çalışma güvenliği amacıyla site içeriklerini ve/veya her türlü erişimi takip altına alabilir. Takip sırasında içerikler/bilgiler, yukarıda açıklanan amaçlarla test edilebilir, kaydedilebilir, kopyalanabilir veya kullanılabilir. Nesse Cloud, yukarıda açıklanan amaçlar dışında içeriklerinizi herhangi bir şekilde kullanmaz veya paylaşmaz.

Nesse Cloud, dilediği kişilere hizmet verebilme veya dilediği kişilere hizmet vermeme hakkına sahiptir. Nesse Cloud; sözleşmeye aykırı, tahrik edici, bölücü, yasadışı veya uygun görülmeyen içerikleri uyararak veya uyarmayarak sunucularımızdan silme/erişimini engelleme hakkına sahiptir. Bu gibi durumlarda, Nesse Cloud, ücret iadesi yapmama veya kısmen yapma hakkına sahiptir. Yasalara aykırı içerikler, yetkili birimlere rapor edilecektir.

Nesse Cloud sunucularına zarar verebilecek virüslü içeriklerin ve shell scriptleri gibi içeriklerin yüklenmesi, ücret iadesi olmaksızın hesabınızın tamamen sonlandırılmasına sebebiyet verebilir. Bu yollarla Nesse Cloud'a ve/veya diğer kullanıcılara verilen bütün maddi/manevi zararları karşılama yükümlülüğü size aittir. Hesabınızın güvenliğini sağlamak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.

Nesse Cloud'dan aldığınız hizmetlerde, hesabınıza yüklenen yazılımların, scriptlerin ve programların güvenli olduğundan ve dizinlere verilen izinlerin doğru olduğundan siz sorumlusunuz. Kullanıcılar, kendi hesaplarında yapılan her işlemden kendileri sorumludur. Bu sorumluluk, kullanıcı adı ve şifreyi de kapsar. Hesaplarınız için güvenli ve tahmin edilemeyecek bir şifre kullanmalısınız. Ayrıca, sunucularımıza sizin hesabınız kullanılarak herhangi bir şekilde yüklenecek bütün zararlı yazılımlardan siz sorumlusunuz. Gerekli durumlarda, Nesse Cloud, ücret iadesi yapmadan veya kısmen ücret iadesi yaparak hizmetlerinizi sonlandırma hakkına sahiptir. Nesse Cloud, bu hususta oluşabilecek maddi/manevi zararlarda hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk kabul etmeyecektir. Hesabınız kullanılarak Nesse Cloud'a ve/veya diğer kullanıcılara verilen bütün maddi/manevi zararları karşılama yükümlülüğü size aittir.

Nesse Cloud, herhangi bir web sitesinin, veri tabanının, hesabın veya herhangi diğer materyalin/hizmetin değiştirilmesini sizden talep etme hakkına sahiptir.

3. SPAM YASAĞI

Nesse Cloud, istenmeyen e-mail gönderimine, toplu e-mail gönderimine ve spam e-maillere karşı kesinlikle tolerans göstermemektedir. Bu hususa uymadığınız taktirde, aldığınız hizmet/hizmetler, haber verilerek/haber verilmeksizin sonlandırılacaktır. IP bloğumuzun e-mail kara listelerine(black list) girmesine sebebiyet veren bütün hizmetler haber verilmeksizin sonlandırılacaktır.

Nesse Cloud, IP bloğunun e-mail kara listelerine girmesi durumunda, buna sebebiyet veren kişiden bu durumun düzeltilmesi için gerekli ücreti talep etme hakkına sahiptir. Bu ücret, Nesse Cloud'dan bağımsızdır ve IP bloğunun e-mail kara listelerinden temizlenmesi için kullanılacaktır. Bizden hizmet alarak, bu gibi durumlarda, gerekli ücreti, itiraz etmeksizin, talep edilen süre içerisinde ödeyeceğinizi kabul ediyorsunuz.

4. ÖDEME

Nesse Cloud'dan hizmet aldığınız sürece, aldığınız hizmetin bedelini Nesse Cloud'a ödemeyi kabul ediyorsunuz. Aldığınız hizmeti iptal etmediğiniz sürece hizmet yenilenmeye devam edecek ve alacağınız hizmet için fatura oluşturulacaktır. Hizmet almaya devam etmek istemiyorsanız en az 15 gün öncesinden iptal etmek istediğinizi belirtmelisiniz, böylece isteğinize göre gün sonunda veya bedelini ödediğiniz süre sonrasında hizmetiniz iptal edilecektir.

Hizmet iptali, müşteri panelinizden yapılmalıdır. İptal etme sayfasında hizmetin bir an önce veya süresi dolunca iptal edilebilmesi için gerekli seçenekler mevcuttur. 15 gün öncesinden iptal edilmediği taktirde ödemesi yapılmayan hesaplar için Nesse Cloud, yasal yollarla ücreti temin etme hakkına sahiptir.

Nesse Cloud'dan hizmet aldığınız sürece, ödeme bilgilerinizin güncel olmasını sağlama ve faturalarınızı zamanında ödeme sorumluluğunuz bulunmaktadır. Fatura zamanında ödenmediği taktirde, Nesse Cloud, web hosting, radyo hosting, reseller hosting ve radyo reseller hosting hesapları için faturanın ödenmesi için 3 gün ek süre verecek, bu süre sonunda da hizmetiniz askıya alınacaktır. Son ödeme tarihinden 30 gün sonra ise aldığınız hizmet sonlandırılacaktır.
Alan adı, Cloud VDS ve kiralık sunucu hizmetlerinde, son ödeme gününde ödeme yapılmadığı taktirde, hesaplarınız anında sonlandırılacaktır. Bu hususta doğabilecek maddi/manevi zararlardan ve oluşabilecek veri kayıplarından Nesse Cloud hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yanlışlıkla ve/veya bilerek yapılan fazla ödemeler, hesabınıza kredi olarak eklenir ve hiçbir sebeple geri ödeme yapılmaz. Eklenen bu krediyi, Nesse Cloud'dan alacağınız sonraki hizmetler için kullanabilirsiniz.

Nesse Cloud, ürünlerin fiyatlarını istediği zaman haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Nesse Cloud, satın aldığınız disk alanı, trafik ve benzeri kaynakların, satın alınan miktardan daha fazla kullanılması halinde, kullanılan kaynakların bedelini sizden talep edecektir. Böyle bir durumda, gerekli ücreti, itiraz etmeksizin, talep edilen süre içerisinde ödeme sorumluluğunuz bulunmaktadır. Ödenmediği taktirde, hesabınız geri ödeme yapılmaksızın sonlandırılacak ve bu hususta oluşacak maddi/manevi zararlardan ve veri kayıplarından Nesse Cloud sorumlu olmayacaktır.

Nesse Cloud'un bilgisi ve/veya izni dışında, ödeme kanalları kullanılarak yapılan ücreti geri çekme(dispute, chargeback vb..) durumlarında, Nesse Cloud'a verilen bütün maddi ve manevi zararları karşılamak sizin sorumluluğunuzdur.

5. YEDEKLEME VE VERİ KAYBI

Hizmetlerimizi kullanırken bütün verilerinizin sorumluluğu size aittir. Nesse Cloud, tüm sunucularını haftalık ve aylık periyotlarda yedekler ve yedekleme hizmetini size bir kolaylık olması için sunar, ayrıca yedekleme hizmeti satın almadığınız sürece yedekler konusunda kesinlikle garanti vermez. Nesse Cloud, ayrıca yedekleme hizmeti satın almadığınız sürece herhangi bir nedenle yaşayabileceğiniz veri kayıplarından kesinlikle sorumlu tutulamaz.

6. HİZMET İPTALİ VE GERİ ÖDEME

Nesse Cloud, haber vererek veya haber vermeksizin herhangi bir hizmeti, geri ödeme yapmaksızın veya kısmi geri ödeme yaparak, sebep göstermeksizin, istediği zaman sonlandırma hakkını saklı tutar.

Herhangi bir çalışanımıza hakarette bulunmak/kaba davranışlar sergilemek, hesabınızın/aldığınız hizmetin/hizmetlerin askıya alınmasına/sonlandırılmasına sebebiyet verecektir. Böyle bir durumda, herhangi bir iade yapılmaksızın üyeliğiniz sonlandırılacak ve sözleşme feshedilecektir.

Nesse Cloud'dan hizmet aldığınız taktirde, Nesse Cloud veya çalışanları aleyhine ticari itibarı zedeleyici her türlü yorum, davranış, ilan, afiş, yazı, söz gibi fiillerden kaçınacağınızı taahhüt etmektesiniz. Aksine bir davranış halinde, maddi-manevi tazmin yükümlülüğü altında olduğunuzu ve bu durumda açılacak bütün davalarda İstanbul Mahkemelerinin ve İcra dairelerinin yetkili olduğunu kabul ediyorsunuz.

Sunucularımıza dolaylı olarak veya doğrudan zarar veren ve/veya yavaşlama/kesinti gibi sorunlara yol açan, saldırı alan siteler haber vermeksizin ve ücret iadesi yapılmaksızın sonlandırılabilir. Bu gibi durumlarda, Nesse Cloud, sizden, oluşan zararı karşılamanızı talep edebilir. Böyle bir durumda, gerekli ücreti, itiraz etmeksizin, talep edilen süre içerisinde ödeme sorumluluğunuz bulunmaktadır.

Ücreti ödenmiş hizmetler için, hizmet süresi dolmadan hizmetin iptal edilmesi halinde(hizmet sözleşmesine aykırı kullanım, kullanıcı isteği vb.. sebeplerle) hizmet ücretinin tamamının veya kullanılmayan sürenin ücretinin iadesi yapılmayacaktır. Hesabınızda bulunan krediyi bizden alabileceğiniz hizmetler için kullanabilirsiniz fakat erken sonlandırılacak hizmetler için iade yapılmayacak veya hesabınıza kredi eklenmeyecektir.

7.1. HİZMETİN KULLANIMI

7.1..1 Web Hosting/Radyo Hosting/Reseller Hosting/Radyo Reseller Hosting

İzin Verilmeyen Eylemler:
a) Herhangi bir sebeple, herhangi bir şekilde toplu e-posta gönderimi yapılması ve SPAM mail gönderimi yapılması kesinlikle yasaktır. E-posta hizmetleri, sadece normal yazışmalarınız için kullanılmak üzere kullanımınıza sunulmaktadır.
b) 90 saniye'den daha uzun süre boyunca %25'in üzerinde yapılan kaynak kullanımı yasaktır. Soruna neden olabilecek bir çok aktivite bulunmaktadır, bunlara CGI yazılımlar, FTP, PHP, HTTP vb.. dahildir. Kaynak kullanım raporları, Nesse Cloud tarafından tespit edilmektedir ve kaynak kullanımınıza dair Nesse Cloud'un herhangi bir kanıt sunması zorunlu değildir.
c) Web hosting hesapları için günlük %5'den fazla, reseller hosting hesapları için günlük %12'den fazla ortalama kaynak kullanımı yapmak yasaktır. Soruna neden olabilecek bir çok aktivite bulunmaktadır, bunlara CGI yazılımlar, FTP, PHP, HTTP vb.. dahildir. Kaynak kullanım raporları, Nesse Cloud tarafından tespit edilmektedir ve kaynak kullanımınıza dair Nesse Cloud'un herhangi bir kanıt sunması zorunlu değildir
d) Sunucularımızda herhangi bir sunucu tabanlı program çalıştırmak yasaktır. IRCD gibi sunucu tabanlı programları kapsamaktadır.
e) Google Cash/AdSpy gibi örümcek veya indexleyici programlar çalıştırmak yasaktır.
f)IRC(Internet Relay Chat) ağlarıyla iletişime geçen herhangi bir yazılım çalıştırmak yasaktır.
g) Herhangi bir proxy uygulaması çalıştırılması yasaktır.
h) Herhangi bir bit torrent uygulaması çalıştırmak yasaktır. Yasal torrentlere sunucularımız dışı link verebilirsiniz fakat sunucularımızda barındıramazsınız.
i) Herhangi bir dosya paylaşımı/peer-to-peer uygulaması çalıştırılamaz.
j) Counter-Strike, Half-Life vb.. gibi oyun sunucuları uygulamaları yasaktır.
k) 15 dakikadan daha kısa aralıklarla cronjob uygulamaları çalıştırmak yasaktır.
l) Dosya paylaşım yazılımları, instagram beğeni scriptleri,link kısaltma scriptleri çalıştırılması yasaktır(örnek: rapidshare vb..).
m) Audio stream/video broadcast uygulamaları çalıştırılması yasaktır.
n) Web Hosting ve Reseller Hosting hizmetleri sadece web sitesi için gerekli dosyaları barındırmak amaçlı kullanılabilir. Depolama amaçlı kullanılamaz.
o) Paketlere göre değişkenlik gösterse de web hosting hesabı, paketine göre en fazla 250.000 dosya alacak şekilde limitlendirilmiştir. 200.000 dosyadan fazla dosyaya sahip hesaplar tarafımızdan yedeklenmemektedir.

7.1.2. Cloud Vds / Kiralık Sunucu

İzin Verilmeyen Eylemler:
a) Herhangi bir sebeple, herhangi bir şekilde toplu e-posta gönderimi yapılması ve SPAM mail gönderimi yapılması kesinlikle yasaktır. E-posta hizmetleri, sadece normal yazışmalarınız için kullanılmak üzere kullanımınıza sunulmaktadır.
b) VDS hizmetlerinde, herhangi bir şekilde diğer VDS lere zarar verecek kadar yoğun kaynak kullanımı yapılamaz. Bu soruna genellikle yoğun disk aktiviteleri yol açmaktadır.
c) Herhangi bir proxy uygulaması çalıştırılması yasaktır.
d) Herhangi bir bit torrent uygulaması çalıştırmak yasaktır. Yasal torrentlere sunucularımız dışı link verebilirsiniz fakat sunucularımızda barındıramazsınız.
e) Herhangi bir dosya paylaşımı/peer-to-peer uygulaması çalıştırılamaz.
j) Knight Online, Counter-Strike, Half-Life vb.. gibi oyun sunucuları uygulamaları yasaktır.

7.2. Yedeleme Lİmiti
Sürekli olarak Nesse Cloud'un gereksiz olduğunu düşündüğü yedeklemeler yapan müşterilerin aldığı hizmet/hizmetler haber vererek/haber vermeksizin askıya alınabilir/sonlandırılabilir. Bu madde, yedekleme hizmetinin yedekleme amacı dışında kullanarak sunucuya zarar verildiği taktirde geçerlidir.

8. Trafik Kullanımı
Satın aldığınız pakete göre belli bir trafik limitine sahip olacaksınız. Bu limitin doldurulması/aşılması durumunda, satın alınan hizmet/hizmetler bir sonraki aya kadar veya daha fazla trafik satın alınana kadar otomatik olarak askıya alınabilir. Kullanılan trafiğin takibi size aittir. Kullanılmayan trafik bir sonraki aya aktarılamaz. Satın aldığınız trafiğin üzerinde yapılan kullanımlar sonraki ay faturalandırılacaktır ve bu ücreti, itiraz etmeksizin, talep edilen süre içerisinde ödeyeceğinizi kabul ediyorsunuz.

9. Uptime Garantisi
Nesse Cloud tarafından garanti edilen 99% uptime garantisi yerine getirilmezse, Nesse Cloud, talebiniz doğrultusunda, ilgili hizmet için bir ay ücretsiz kullanım hakkı sağlama sorumluluğundadır. Üçüncü parti izleme yazılımlarının bildirdiği uptime raporları Nesse Cloud için geçerli değildir, Nesse Cloud uptime raporlarını kendisi tutmakta ve yayınlamaktadır. Uptime garantisinin yerine getirilmediği durumlarda hesabınıza kredi eklenmesi için info@nessecloud.com adresine e-mail göndermelisiniz. VDS ve kiralık sunucu hizmetlerinde, yalnızca ağ için garanti verilmektedir, VDS veya kiralık sunucunuzun çalışır ve/veya erişilebilir durumda olması Nesse Cloud'un sorumluluğunda değildir. Bu gibi durumlarda, siz bildirmedikçe, Nesse Cloud sorundan haberdar olmayacaktır. Uptime garantisinin yerine getirilemediği durumlarda VDS/Kiralık sunucu hizmetlerinde sağlanacak olan indirim, 3. Parti yazılım/lisans ücretlerini kapsamamaktadır.

Uptime garantisi, sunucunun kapalı kalması amacıyla sunucuya kötü niyetli kişiler tarafından yapılacak olan saldırılar sırasında ve önceden belirtilen sunucu bakımları sırasında geçerli değildir. Bu sebeple oluşacak kesintilerde, oluşan kesinti, uptime oranına yansıtılmayacaktır.

10.1. Destek Kapsamı
Nesse Cloud'un aldığınız hizmeti kapsamayan konularda herhangi bir destek sağlamayacağını kabul ediyorsunuz. Alınan hiçbir barındırma hizmeti için Nesse Cloud'un yazılım desteği sağlama ve kullanıcı işlemlerini yapma(mail hesabı açma/mail ayarı yapma, veritabanı oluşturma vb..) yükümlülüğü bulunmamaktadır. VDS/kiralık sunucu hizmetlerinde, ayrıca destek paketi satın almadığı sürece sadece sistemin ilk teslim edildiği haline getirilmesi konusunda destek sağlanmakta, ek yazılım kurulumları-kullanıcı işlemleri destek kapsamına girmemektedir. Yazılım hizmetlerinde ise Nesse Cloud, sadece sorunsuz çalışan bir yazılım teslim etmekle yükümlüdür.

Destek sisteminden faydalanabilmeniz için müşteri panelinize şifrenizle giriş yaparak, Destek Bildirimlerim bölümünden destek bildirimi göndermeniz gereklidir. Diğer yollarla(e-mail, telefon, canlı destek, iletişim formu vb..) hesapla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmaz, herhangi bir işlem yapılmaz.

10.2. 7/24 Destek ve Destek Sağlama Süresi
7/24 destek kavramı, telefonla her aradığınızda ulaşacağınız/destek bildirimlerinize anında cevap alabileceğiniz anlamına gelmez. Destek ekibimiz bildirimlerinizi elinden geldiği kadar hızlı şekilde yanıtlamaya çalışmaktadır. 7/24 destek, mesai saatlerine bağlı kalınmadan çalışıldığını gösterir ve destek ekibinin yoğunluk durumuna göre destek bildiriminize alacağınız cevap istisnai durumlar oluşmadıkça en fazla 24 saattir.

11. Reseller Hosting: Müşteri Sorumluluğu
Reseller hosting hesabı alıyorsanız, kendi müşterilerine destek vermekle sorumlusunuz. Nesse Cloud, reseller hosting kullanıcılarının müşterilerine destek vermeyecektir. Eğer herhangi bir reseller hosting kullanıcımızın müşterisi bizimle iletişime geçerse, Nesse Cloud, kendi müşterinizle ilgilenene kadar hesabınızı askıya alma hakkına sahiptir. Ayrıca, reseller hosting kullanıcılarımız, kendi müşterilerinin sitelerinin içeriklerinden kendisi sorumludur. Nesse Cloud, hiçbir şekilde reseller hosting kullanıcılarının müşterilerinin yapacağı illegal davranışlardan ve sözleşmeye aykırı davranışlarından sorumlu tutulamaz.

12. Cloud Vds ve Kiralık Sunucu
Nesse Cloud, sunduğu herhangi bir Cloud Vds veya kiralık sunucu hizmetinin şifresini sıfırlama hakkını saklı tutar. Geçerli bir e-mail adresi ve root şifresini bizim sistemimizde kayıtlı bulundurmak, müşterinin sorumluluğundadır. Vds ve kiralık sunucu'lar ayrı bir yedekleme hizmeti satın alınmadığı sürece bizim tarafımızdan yedeklenmemektedir, bütün veriler ve verilerin yedeklenmesi müşterinin sorumluluğundadır.

13. Co-Location (Sunucu Barındırma)
Nesse Cloud, sunduğu herhangi bir sunucu barındırma hizmetindeki sunucunun şifresini sıfırlama hakkını saklı tutar. Geçerli bir e-mail adresi ve root şifresini bizim sistemimizde kayıtlı bulundurmak, müşterinin sorumluluğundadır. Barındırma hizmeti alan sunucular, ayrı bir yedekleme hizmeti satın alınmadığı sürece bizim tarafımızdan yedeklenmemektedir, bütün veriler ve verilerin yedeklenmesi müşterinin sorumluluğundadır. Nesse Cloud, sunucu barındırma hizmetlerinde oluşacak ödeme gecikmelerinde, barındırılan sunucu ve diğer ekipmanları, ödeme yasal faiziyle birlikte yapılana dek rehin tutma hakkını saklı tutar.

14. Fiyat Değişimi
Satın aldığınız hizmet için, satın aldığınız hizmet süresi boyunca, ek bir özellik satın almadığınız sürece veya size izin verilen limitlerin dışında kullanım yapmadığınız sürece, sizden ek bir ücret talep edilmeyecektir. Nesse Cloud, hizmet süresi bitiminde fiyatları değiştirme ve yeni fiyatlandırmayla hizmet yenileme hakkını saklı tutar.

15.1. Zararı Karşılama
Nesse Cloud'dan hizmet alarak, Nesse Cloud'u herhangi bir şekilde zarara uğratmayacağınızı, herhangi bir maddi/manevi zarar vermeyeceğinizi kabul ediyor ve verilen herhangi bir maddi/manevi zararı karşılayacağınızı taahhüt ediyorsunuz.

15.2. Yasal Zorunluluklar
Nesse Cloud'dan hizmet alarak, Nesse Cloud'a herhangi bir yasal yükümlülük vermemeyi kabul ediyorsunuz. Böyle bir durumda, bütün mahkeme ve avukat masraflarını talep edilen süre içinde karşılayacağınızı taahhüt ediyorsunuz.

16. Feragat
Nesse Cloud, işlerinizin görebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz. Nesse Cloud, verdiği hizmet/hizmetler konusunda hiçbir garanti sunmamaktadır. Bunlara Nesse Cloud ve herhangi bir Nesse Cloud görevlisinin sebep olacağı veri kayıpları, gecikmeler, kesilmeler, hatalı bilgi teslimatı da dahildir. Oluşabilecek bir hack olayında verilerinizin/bilgilerinizin 3. kişilerce elde edilmesi durumunda Nesse Cloud sorumluluk kabul etmeyecektir.

17. Yasal Bilgi Verme
Nesse Cloud, gerekli durumlarda yasal merciilere talep edilen her bilgiyi vermek zorundadır. Bu bilgiler, gerekli durumlarda, size ait özel bilgiler de olabilir.

18. Son Hüküm
İş bu sözleşme bununla birlikte 18 ana madde ve alt başlıklardan ibaret olup, taraflarca okunup anlaşılarak imza altına alınmıştır. (İmza altına alınma, siparişin internet ortamında Nesse Cloud'a gönderilmesi ile gerçekleşmiş kabul edilir). Nesse Cloud gerek gördüğü takdirde yeni maddeler ve/veya alt başlıklar ekleyebilir, çıkartabilir ya da maddeler üzerinde değişiklik yapabilir. Müşteri bu değişiklikleri önceden kabul ettiğini beyan ve taahhüt eder.

Son Güncelleme:02.02.2021 06:33
Nesse Cloud Technology

Hizmet Sözleşmesi PDF

Gizlilik Şartları PDF

Gizlilik Sartları

Giriş
Nesse Cloud Technolgy (Nesse Cloud olarak anılacaktır), sizinle ilgili alınan her bilgiyi saklamayı taahhüt eder. Nesse Cloud'un sağladığı hizmetleri kullanarak siz de sizinle ilgili alınan bilgilerin bu sözleşmede belirtildiği şekilde kullanılmasını kabul ediyorsunuz.

Nesse Cloud, size düzgün bir hizmet verebilmek için gerekli olan en az miktarda bilgiyi sizden talep eder. Bu sözleşmede ne tip işlemlerle ne tip bilgiler alındığı açıklanmıştır. Websitemizi kullanarak bu bilgileri toplama hakkını Nesse Cloud'a sunuyorsunuz.

Yapacağınız Kartlı Ödemelere İlişkin Bilgi
Kredi kartı veya yurtiçi Debit kartlar ile yapacağınız ödemelerde, kart bilgilerinizin güvenliğini herşeyden çok önemsiyoruz. Bu yüzden, girmiş olduğunuz kart bilgilerinin 256-bit SSL sertifikası sayesinde internet cafe vb.. ortamlarda bile kart bilgilerinizin şifreli olarak gönderilmesini sağlıyoruz, izlenmesini imkansız hale getiriyoruz. Geliştirdiğimiz basit sanal klavyeyi ise, bilgisayarınızda olabilecek keylogger vb.. klavyeden girilen verileri kayıt eden zararlı yazılımlara karşı bir önlem olarak size sunuyoruz. Bütün bu önlemler ile, sitemizden alışveriş yaptığınızda kredi kartı bilgilerinizin tamamen güvende kalmasını amaçlıyoruz, öyle ki ödeme yaptığınız kart bilgilerini biz bile göremiyoruz.

Alınan Bilgiler
Aldığınız hizmete/yaptığınız ödemeye göre şu bilgilerin bazıları veya tamamı sizden talep edilebilir: Adınız, soyadınız, telefon numaranız, adresiniz, T.C. Kimlik numaranız, faks numaranız, e-mail adresiniz. Ayrıca, bunlardan başka ek bilgiler/dökümanlar da gerekebilir. Gerektiği taktirde, sizden talep edilen bilgileri Nesse Cloud'a, talep edilen süre içerisinde ulaştırmakla yükümlüsünüz.

Tarafınıza fatura kesilebilmesi ve gerekli durumlarda karşımızda gerçek bir muhatap bulabilmek amacıyla, T.C. kimlik numaralarınız sistemde saklanmaktadır. T.C. kimlik numaralarınız, sadece fatura kesilirken ve gerekli durumlarda yasal merciilere sunmak amacıyla kullanılacaktır. Bunların dışındaki bir kullanımı veya yasal merciiler dışındaki üçüncü şahıslarla paylaşılması sözkonusu değildir.

Bilgilerin Kullanılması
Nesse Cloud, toplanan bilgileri, öncelikli olarak websitemizi ziyaret etmekteki amacınızı karşılamak için kullanır. Bu bilgilere yetkisiz erişimi sağlamamak için bütün gerekli önlemler alınmıştır. Yine de, oluşacak hack gibi bir durumda, kayıtlı bilgilerin dağılmasından Nesse Cloud'un hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır.

Çerezler
İnternet tarayıcınız, web sitelerinin sizin hesabınızı tanıyabilmeleri için "çerez" adı verilen bilgileri saklama yeteneğine sahiptir. Nesse Cloud Web Sitesi de bu özelliği kullanır. Bu çerezlerin bilgisayarınıza yüklenmesini engelleyebilirsiniz fakat böyle bir durumda Nesse Cloud Web Sitesi'nden tam anlamıyla yararlanamazsınız.

Bilgilerin Açığa Çıkması
Nesse Cloud Web Sitesi üzerinden sizin hakkınızda toplanan bilgiler üçüncü şahıslarla paylaşılmamaktadır. Bilgileriniz sizinle iletişime geçmek ve sizi Nesse Cloud ile ilgili gelişmelerden haberdar etmek için kullanılacaktır. Nesse Cloud, bilgilerinizi herhangi üçüncü şahıslarla paylaşmaya karar verirse, bu yalnızca sizin izniniz dahilinde olacaktır. Sistemimizden toplanan bilgileri dilediğiniz zaman sildirmekte özgürsünüz(Nesse Cloud'dan hizmet almadığınız sürece).

Nesse Cloud, zaman zaman bazı üçüncü şahıslarla birtakım bilgiler paylaşabilir(Nesse Cloud Web Sitesi'ne kaç kişinin girdiği, kaç tane tamamlanan sipariş olduğu vb..) fakat bu paylaşılan bilgilerin hiçbirisi sizin kimliğinizi açığa çıkaracak bilgiler veya gizliliğinizi bozacak bilgiler olmayacaktır.

Yasal Bilgi Verme
Nesse Cloud, gerekli durumlarda yasal merciilerle müşteriye haber vermeksizin müşteri bilgilerini paylaşma hakkına sahiptir. Nesse Cloud, yasal merciilerle işbirliği içerisinde olacaktır.

Sözleşme Değişiklikleri
Bu sözleşmedeki her değişiklik, burada görünür olacaktır. Nesse Cloud, haber vermeksizin sözleşmeyi değiştirme hakkına sahiptir. Dilediğiniz zaman üyeliğinizi sildirme hakkına sahipsiniz(Nesse Cloud'dan hizmet almadığınız sürece).

İletişim
Nesse Cloud gizlilik ilkeleriyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, sizinle ilgili hangi bilgilerin alındığını öğrenmek isterseniz, info@nessecloud.com adresine e-mail göndererek bilgi alabilirsiniz.

Son Güncelleme:02.02.2021 07:41
Nesse Cloud Technology

Gizlilik Şartları PDF

İade Şartları PDF

İade Şartları

Birçok kişi ve firma internet hizmetleri için Nesse Cloud'a güvense de, yine de kullanıcıların %100'ünün memnun kalmayacağı açıktır. Hiçbir iş dalında bu mümkün olmamaktadır.

7 gün içerisinde Nesse Cloud'un sağladığı hizmetlerden memnun kalmadığınızı düşünürseniz, müşteri panelinizden hizmetinizi iptal edebilir ve geri ödeme alabilirsiniz.

İade garantisiyle ilgili aklınıza takılanları info@nessecloud.com adresine e-mail atarak öğrenebilirsiniz.

Bilgi
İade garantisi, web hosting hizmetleri haricindeki(alan adı kaydı-transferi, VPS-VDS, kiralık sunucu, SSL sertifikası, co-location, lisanslama, yazılım vb..) hizmetleri içermemektedir. Alan adları, VPS-VDS'ler, kiralık sunucular, SSL sertifikaları, co-location, lisans, yazılım hizmetleri iptal edilemez ve bu hizmetlere geri ödeme yapılmaz.

Bütün geri ödemeler 30 iş günü içerisinde yapılacaktır.

İade garantisi, hizmet sözleşmesine uymadığından ötürü askıya alınan/durdurulan hesapları kapsamamaktadır.

Her kullanıcımız, yalnızca ilk aldığı hizmet için iade talebinde bulunabilir. Örneğin, Nesse Cloud'dan önceden aldığınız/almakta olduğunuz bir hizmet varsa ve ikinci bir hizmet satın alırsanız, bu hizmet için iade garantisi geçerli değildir.

Son Güncelleme:02.02.2021 07:52
Nesse Cloud Technology

İade Şartları PDF

KVKK Aydınlatma Metni PDF

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

KVKK uyarınca şirketimiz NESSE CLOUD TECHNOLOGY Veri Sorumlusudur. NESSE CLOUD TECHNOLGY ("NESSE CLOUD") olarak; kişisel verilerinizin gizliliği ve güvenliği en önemli önceliklerimiz arasındadır. Bu kapsamda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun ("6698 sayılı Kanun") 10. maddesinden doğan aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla aşağıdaki açıklamaları siz değerli müşterilerimizin ve web-sitemizi kullanan 3. Kişilerin ya da Ziyaretçilerin dikkatine sunarız.

Amacımız veri sorumlusu kimliği, kişisel verilerin toplanma şekilleri, işlenme amaç ve usulleri, verilerin toplanmasının hukuksal nedenleri, kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği ve veri sahiplerinin hakları konusunda en açık biçimde sizleri bilgilendirmektir. Bu aydınlatma bildirimi NESSE CLOUD ürün ve hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, ürün ve hizmetler ile ilgili talep, öneri, şikâyet bildirimlerinde bulunmak amacıyla web sitesini ve çağrı merkezini kullanan gerçek kişiler, müşteri ve müşteri adayı, tedarikçiler, çalışan adayı, eski çalışanlar, alt işveren ve alt işveren çalışanları, NESSE CLOUD iş ortakları veya kurumsal müşteri temsilcileri açısından geçerlidir.

1. Nesse Cloud'un Kişisel Verileri Toplamasının Yasal Dayanağı Nedir?
Kişilerin, özel hayatının gizliliğini sağlayabilmek için üçüncü kişilerin eline geçmesinde sakınca bulunan verilerinin hukuken korunması için, 07.04.2016 tarihli ve 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu yürürlüğe girmiştir. Yürütülen tüm iş süreçlerinde işlenen tüm veriler bu kapsamda değerlendirilerek kişisel veri olarak kabul edilmekte ve yasa gereği koruma altına alınmaktadır.

Şirketimiz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve kanuna bağlı ikincil düzenlemelere uygun biçimde, özel hayatın gizliliği ve temel hak ve hürriyetlere saygı ilkesi çerçevesinde toplanan kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişiminin önlenmesi ve muhafazasının sağlanması amacıyla gerekli tüm teknik ve idari tedbirlerin alınması konusunda azami özen göstermektedir.

Nesse Cloud Kişisel Verileri Hangi Amaçla İşliyor ve Kullanıyor?
Nesse Cloud, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde kişisel bilgilerinizi kaydedebilecek, saklayabilecek, güncelleyebilecek, üçüncü kişilere açıklayabilecek, devredebilecek, sınıflandırabilecek ve işleyebilecektir.

Kişisel verilerinizin işlenme ve kullanılma amaçları şu şekildedir;
- Ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi,
- İşlem yapanın/yaptıranın kimlik bilgilerini teyit etmek,
- İletişim için adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek,
- Ticari ilişkilerin yürütülmesi,
- Mesafeli Satış Sözleşmesi ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili maddeleri kapsamında akdettiğimiz sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülükleri ifa etmek,
- Hizmet kalitesinin arttırılması,
- Sözleşmelerden kaynaklanan yükümlülüklerin ifası,
- Veri sahipleri ile iletişim kurulabilmesi,
- Elektronik (internet/mobil vs.) veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek,
- Açık rızanız olması halinde dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel reklam, kampanya ve diğer promosyon faaliyetlerini kurgulamak, elde edilen veriler doğrultusunda müşteri "sınıflandırma" çalışmalarını yapmak, anket ve tele satış uygulamaları, veri madenciliği ve istatistiksel analizler yapabilmek,
- Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili müşteri şikâyet ve önerilerini değerlendirebilmek,
- Ürün satışı, pazarlama ve bilgilendirme faaliyetlerinde bulunulması,
- Müşteri edinimi, risk analizi, müşteri ve tüketici ihtiyaçlarına yönelik geliştirmeler yapılabilmesi,
- Risk analizi, iç denetim, raporlama, pazar araştırması ve profilleme çalışmalarının yürütülmesi,
- İş başvurularının değerlendirilmesi ve bu kapsamda insan kaynakları süreçlerinin ve istihdam politikalarının yönetebilmek,
- Bülten ve davetiye gönderimi,
- Nesse Cloud'a ait iş yerinin fiziksel güvenliğini ve denetimini sağlamak,
- KVKK’dan doğan yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek.

3. Kişisel Verilerimiz 3. Kişilere Aktarılıyor Mu?
Kişisel verilerinizin üçüncü kişiler ile paylaşımı, kişisel veri sahiplerinin açık rızası çerçevesinde gerçekleşmekte ve kural olarak kişisel veri sahiplerinin onayı olmaksızın kişisel verileri üçüncü kişilere aktarılmamaktadır. Bununla birlikte, yasal yükümlülüklerimiz nedeniyle ve bunlarla sınırlı olmak üzere mahkemeler ve diğer kamu kurumları ile kişisel veriler paylaşılmaktadır. Kişisel verileriniz, Nesse Cloud, faaliyetlerimizi yürütebilmek için işbirliği yaptığımız program ortağı kurum, kuruluşlarla, ve sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için çeşitli pazarlama faaliyetleri kapsamında çalışmakta olduğumuz şirketlerle ve yurtiçi/yurtdışı diğer üçüncü kişiler ve ilgili iş ortaklarımızla açık rızanız doğrultusunda veya mevzuat hükümleri doğrultusunda paylaşılabilmektedir. Kişisel verilerinizin paylaşılması halinde gerekli güvenlik önlemleri alınmaktadır.

4. Nesse Cloud Kişisel Verilerin Toplanmasında Hangi Yöntemleri Kullanıyor?
NESSE CLOUD ile veri sahibi arasındaki ilişkinin türüne ve niteliğine, kullanılan iletişim kanallarına ve bahsi geçen amaç bilgisine bağlı olarak çeşitlenmekte ve farklılaşabilmektedir. NESSE CLOUD tarafından veri sorumlusu sıfatı ile, KVKK ve ilgili diğer mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde; internet sitesi, mobil uygulamalar, santral, çağrı merkezi, güvenlik/danışma ofisleri kapsamındaki ticari alanlar, sosyal medya mecraları, doğrudan veya yetkilendirilmiş iletişim kanalları ve fiziki kanallar gibi farklı kanallarda icra edilen hizmet süreçlerindeki yöntemlerle; bu kanalları kullanarak sizlere kaliteli hizmetlerimizi sunmak ve bu çerçevede iş ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek noktasında uygulama imkanı bulan ilgili mevzuat, sözleşme, talep, ticari teamül ve dürüstlük kurallarına dayalı olarak ortaya çıkan ve icra edilen hukuki sebepler çerçevesinde açık rızaya bağlı sözlü, yazılı ya da elektronik yöntemlerle kişisel verileriniz, özel nitelikli kişisel veriler de dahil olmak üzere toplanmaktadır.

Bu kapsamda kişisel verileriniz, NESSE CLOUD adına veri işleyen gerçek ya da tüzel kişiler tarafından, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere, yazılı veya elektronik olarak, aşağıda belirtilen yöntemlerle toplanabilir;

- Elektronik ya da fiziki olarak doldurduğunuz üyelik formu,
- İnternet sitelerimize üyelik veya giriş sırasında üye girişi yapmanızı sağlayan sosyal ağlar,
- İnternet sitelerimiz veya üçüncü kişilere ait internet sitelerinde yer alan, bizimle iletişime geçmek üzere doldurduğunuz iletişim formları,
- Çevirim içi alışveriş uygulamaları, sizi tanımak için kullanılan çerezler (cookies), mobil uygulamalarımız,
- Şirketimiz ile imzalamış olduğunuz muhtelif sözleşmeler ile Şirketimize göndermiş olduğunuz elektronik postalar, faks ve mektuplar,
- Şirketimiz adına veri işleyen yahut üyelik programı sürecinin herhangi bir safhasında şirketimize destek veren üçüncü kişi firma(lar),
- Çalışanlarımız, müşteri hizmetleri kanallarımız,
- Sosyal medya kanalları, arama motorlarının kullanımı,
- Üyelik sözleşmeleri ve sair diğer sözleşmeler, kampanyalar, başvurular, formlar, teklifler,
- NESSE CLOUD tarafından gerçekleştirilen fuar, etkinlik, pazar araştırması gibi faaliyetlere katılım sağlayan katılımcılardan elde edilen bilgiler ile basın yayın organları, yerel yönetim mensuplarının web siteleri, NESSE CLOUD'a ait blog, yarışma, anket, oyun, kampanya ve benzeri amaçlı kullanılan web sitelerinden elde edilen bilgiler,
- Çalışan adaylarının özgeçmiş bilgilerinin elden teslimi veya elektronik formatta beyan ettiği her türlü kişisel veri, insan kaynakları alanında faaliyet gösteren firmalar aracılığı ile elde edilen temel kişisel iletişim bilgileri, geçmiş iş deneyimi, yetenek ve becerileri, referans bilgileri,
- Telefon görüşmeleri, e-posta yazışmaları gibi her türlü iletişim kanalı üzerinden NESSE CLOUD ürünlerini kullanan müşteri ile NESSE CLOUD ürünlerini kullanacak olan müşteri adaylarına ait temel iletişim bilgileri.

KVKK Kapsamında Veri Sahibinin Sahip Olduğu Haklar Nelerdir?
KVKK uyarınca NESSE CLOUD'a başvurarak kişisel verileriniz hakkında aşağıdaki haklarınızı kullanabilirsiniz:

- Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
- Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
- Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
- Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
- Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
- Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
- Kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
- İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
- Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Bu kapsamda NESSE CLOUD'a iletilen talepler en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır.

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için şirket nezdinde kayıtlı ve bilinen e-posta adresiniz ile mail atabilir, ya da info@nessecloud.com adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz.

Nesse Cloud'a Kişisel Verileriniz ile İlgili Soru Sormak İster Misiniz?
Bize kişisel verilerinizle ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için info@nessecloud.com adresinden dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme:02.02.2021 08:59
Nesse Cloud Technology

KVKK Aydınlatma Metni PDF